Kirkolliset ilmoitukset »

pe suljettu

Uskon, toivon
ja rakkauden yhteisö

Taivalkosken seurakunta on tavallisten ihmisten, sinun, minun, meidän seurakunta. Tahdomme olla uskon, toivon ja rakkauden yhteisö, jossa on tilaa jokaisen olla, yksin ja yhdessä. Vaikka maailma muuttuu, kirkon perustehtävä ja sanoma pysyvät. Sen elämän ja toiminnan ytimessä ovat jäsenet, tavalliset kristityt.

Taivalkosken seurakunta kokoaa jäseniään jumalanpalveluksiin, tapahtumiin ja konsertteihin. Se tavoittaa viikoittain satoja lapsia, nuoria ja aikuisia kerhoissa, kuoroissa tai muussa toiminnassa.

Oman paikan seurakunnasta voi löytää niin säännöllisestä toiminnasta kuin satunnaisista tapahtumista. Seurakunnan toimintaa järjestävät yhdessä työntekijät ja seurakunnan jäsenet.

Ympäristömyönteisyys on yksi seurakuntamme perusarvoista. Taivalkosken seurakunta haluaa toimia ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Taivalkoskella on runsaat 4300 asukasta, joista seurakuntaan kuuluu yli 90 %. Taivalkoski on lasten ja nuorten kunta, sillä joka viides asukas on alle 18-vuotias.