ma-to klo 9-14

Sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@evl.fi

Kirkolliset ilmoitukset

kirkossa 7. sunnuntai helluntaista 23.7. klo 10.00 (Matias Muhola).

Maakirkko

Jurmun koululla su 23.7. klo 15.00 (Matias Muhola).

Urkupillit soivat -kesäkonsertti

kirkossa to 20.7. klo 19.00 Kanttori Emmi Muhola soittaa erilaisia urkukappaleita. Sinulla kuulijana on vapaus istua hiljaa ja kuunnella, mutta olet tervetullut myös parvelle kurkkaamaan kanttorin soittoa konsertin aikana niin halutessasi. Vapaa pääsy.

Diakonia

Ikäihmisten retki Kuopioon ke 30.8.-pe 1.9.
Lähtö seurakuntatalolta 30.8. klo 7 ja paluu n. klo 19.
Retken omavastuu arvio n. 160 euroa. Sisältää matkan, majoituksen ja sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin. Osa ruokailuista sisältyy hintaan. Yövymme Kylpylähotelli Rauhanlahdessa.
Tutustumme useisiin savolaisiin käyntikohteisiin mm. Ortodoksi museo, Puijon torni, Kallaveden risteily.
Tarkempi retkiohjelma retkikirjeessä ilmoittautuneille.
pe 18.8. mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 040 350 9047.
Lisätietoja diakonissalta puh. 040 753 6365 tai kirkkoherralta puh. 040 848 0986.

Kaikki jäljellä olevat Diakoniarahaston surunvalitteluadressit myydään hintaan 5 €/kpl

Tulossa Syksyllä 2017:

Taivalkosken ja Kuusamon seurakunnan yhteinen matka Oulun hiippakunnan lähetysjuhlille Muonioon/Olokselle 8.-10.9.2017
Ilmoittautuminen ja lisätietoja Kuusamon kirkkoherranvirasto, p. 050 310 5811.
Juhlien ohjelma www.oulunhiippakunnanlahetysjuhlat.fi
Lähtö Kuusamosta perjantaina 8.9. klo 9.00 seurakuntatalolta
ja paluumatka alkaa Muoniosta sunnuntaina noin klo 15.00
Matkan hinta 150 € sisältää kuljetuksen ja majoittumisen Lapland hotellissa.
Ennakkomaksu 70€ ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuerä 80€  1.9.2017 mennessä.
 Ilmoittautuminen matkalle 7.8.2017 mennessä majoittumisesta johtuen. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä 16 henkilöä.

Kesäkuoro

kokoontuu seurakuntatalossa keskiviikkoisin 12., 19. ja 26.7. klo 18-19. Kuoroa johtaa Emmi Muhola. Kuoro esiintyy lomalaisten kirkkopyhän messussa 30.7. Lisätietoja Emmiltä puh. 040 742 1530. Kuoroon kutsutaan kaikkia laulamisesta kiinnostuneita.

Vihkitapahtuma

Taivalkosken kirkossa. Taivalkosken seurakunta kutsuu pareja vihittäväksi avioliittoon Taivalkosken kirkkoon la 19.8. klo 12.00-16.00.
Tapahtuman tarkoitus on olla arvokas tilaisuus sanoa tahdon ilman isojen häiden aiheuttamia paineita.
Kirkkoon tarvitaan oma rakas ja todistus avioliiton esteiden tutkinnasta. Vihkipari voi kutsua läheisensä vihkitilaisuuteen. Vihkimiseen tarvitaan kaksi todistajaa. He voivat olla parin läheisiä tai seurakunnan edustajia.

Ajan varaaminen: vihkiaikoja on tarjolla puolen tunnin välein. Vihkiaika varataan kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047 (ma-to klo 9-14).
Ennen avioliittoon vihkimistä tutkitaan, ettei aiotulle liitolle ole laillista estettä. Parin on pyydettävä avioliiton esteiden tutkintaa viimeistään viikkoa ennen vihkipäivää (voimassa 4 kk). Todistus avioliiton esteiden tutkinnasta on otettava mukaan vihkitilaisuuteen.
Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat vihittävät ovat rippikoulun käyneitä ev. lut. kirkon jäseniä. Jos toinen vihittävistä kuuluu muuhun kristilliseen kirkkokuntaan ja toinen ev. lut. seurakuntaan, on vihkiminen yleensä mahdollista. Vihkimisen edellytykset tarkastetaan kirkkoherranvirastossa esteettömyyttä tutkittaessa.

Kotiseurakunta lahjoittaa avioliittoon vihittäville Raamatun. Jos avioliittoon vihittävät ovat muualta kuin Taivalkosken seurakunnasta, he voivat pyytää Raamatun oman seurakunnan kirkkoherranvirastosta.
Seurakunta tarjoaa juhlakahvit vihkiparille ja pienelle seurueelle seurakuntatalossa (etukäteisvaraus vihkiaikaa varattaessa).

Kotiehtoollinen

Voit pyytää ehtoollisen kotiin tai hoitolaitokseen, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua seurakunnan yhteiseen jumalanpalvelukseen. Ehtoollista jakavat diakonissa ja papit. Ehtoollispyynnöt kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047 tai diakonissalta puh. 040 753 6365.

Kesätilaisuus

Tahdotko järjestää kesän tai syksyn aikana kotonasi, kotikylälläsi tai jossain muussa sopivassa paikassa maakirkon, luontokirkon, musiikkitilaisuuden tai hartaushetken? Voit olla yhteydessä kirkkoherra Tuomo Törmäseen (puh. 040 848 0986) tai seurakuntapastori Matias Muhola (040 507 0696).

Kaunista kotikirkkoa

Kutsumme kesäaikana seurakuntalaisia kaunistamaan kotikirkkoamme omalta pihalta tai luonnosta kerätyillä alttarikukilla. Myös muihin seurakunnan tilaisuuksiin on mahdollista tuoda kukkia kaunistukseksi. Oman kukkavuorosi voit sopia seurakuntamestari Eila Majavan kanssa puh. 040 018 9120.

Leirimummo tai leiripappa

Lähtisitkö kesän leireille leirimummoksi tai leiripapaksi? Seurakunta etsii kesän lastenleireille vapaaehtoisia leirimummoja ja -pappoja. Seurakunta tarjoaa mummoille ja papoille täysihoidon leirikeskuksessa. Leirimummon ja -papan tehtävänä olisi viettää aikaa leiriläisten kanssa ja osallistua leirin ohjelmaan sopivassa määrin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Hanna Pernu (puh. 040 591 3933).

Vaalin tulokset

Taivalkosken seurakunta, kirkkovaltuusto