ma-to klo 9-14

etunimi.sukunimi@evl.fi

Kirkolliset ilmoitukset

Alle kouluikäisten lasten kevätkirkko

kirkossa ke 24.5. klo 10.00 (Tuomo Törmänen).

Helatorstain messu

kirkossa 25.5. klo 10.00 (liturgia Tuomo Törmänen, saarna Matias Muhola, lapsikuoro). Helatorstai on Jeesuksen taivaaseenastumisen päivä.

Helatorstain lounas ja perhetapahtuma on siirretty

presidentti Mauno Koiviston hautajaisten vuoksi helluntaille 4.6.

kirkossa 6. sunnuntai pääsiäisestä 28.5. klo 10.00 (Matias Muhola)

Kirkkoherranvirasto suljettu

suljettu to 1.6., ti 6.6. ja ke 7.6.

Virsilauluhetki

seurakuntatalossa kaiken ikäisille, joka toinen tiistai. Virsilauluhetken ajatus on laulaa yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja. Seuraava virsilauluhetki ti 23.5. klo 12.00.

Diakonia

Ystäväkerhon retki ti 30.5. Ranuan eläinpuistoon. Lähtö seurakuntatalolta klo 8.00 ja paluu n. klo 15.00. Retken omavastuu 30 euroa. Ilmoittautuminen pe 26.5. mennessä Heidille puh. 0407536365.
Kehitysvammaisten keskustelukerho kokoontuu Pizzeriaan ma 29.5. klo 16.00.

Kaikki jäljellä olevat Diakoniarahaston surunvalitteluadressit myydään hintaan 5 €/kpl

Vihkitapahtuma

Taivalkosken kirkossa. Taivalkosken seurakunta kutsuu pareja vihittäväksi avioliittoon Taivalkosken kirkkoon la 19.8. klo 12.00-16.00.
Tapahtuman tarkoitus on olla arvokas tilaisuus sanoa tahdon ilman isojen häiden aiheuttamia paineita.
Kirkkoon tarvitaan oma rakas ja todistus avioliiton esteiden tutkinnasta. Vihkipari voi kutsua läheisensä vihkitilaisuuteen. Vihkimiseen tarvitaan kaksi todistajaa. He voivat olla parin läheisiä tai seurakunnan edustajia.

Ajan varaaminen: vihkiaikoja on tarjolla puolen tunnin välein. Vihkiaika varataan kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047 (ma-to klo 9-14).
Ennen avioliittoon vihkimistä tutkitaan, ettei aiotulle liitolle ole laillista estettä. Parin on pyydettävä avioliiton esteiden tutkintaa viimeistään viikkoa ennen vihkipäivää (voimassa 4 kk). Todistus avioliiton esteiden tutkinnasta on otettava mukaan vihkitilaisuuteen.
Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat vihittävät ovat rippikoulun käyneitä ev. lut. kirkon jäseniä. Jos toinen vihittävistä kuuluu muuhun kristilliseen kirkkokuntaan ja toinen ev. lut. seurakuntaan, on vihkiminen yleensä mahdollista. Vihkimisen edellytykset tarkastetaan kirkkoherranvirastossa esteettömyyttä tutkittaessa.

Kotiseurakunta lahjoittaa avioliittoon vihittäville Raamatun. Jos avioliittoon vihittävät ovat muualta kuin Taivalkosken seurakunnasta, he voivat pyytää Raamatun oman seurakunnan kirkkoherranvirastosta.
Seurakunta tarjoaa juhlakahvit vihkiparille ja pienelle seurueelle seurakuntatalossa (etukäteisvaraus vihkiaikaa varattaessa).

Kotiehtoollinen

Voit pyytää ehtoollisen kotiin tai hoitolaitokseen, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua seurakunnan yhteiseen jumalanpalvelukseen. Ehtoollista jakavat diakonissa ja papit. Ehtoollispyynnöt kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047 tai diakonissalta puh. 040 753 6365.

Perhekerho

päiväkerhon tiloissa, keskiviikkoisin parillisilla viikoilla, seuraava 31.5. klo 10-12.

Radioraamattupiiri

kokoontuu torstaisin seurakuntatalon kokoushuoneessa klo 18-19. Kevätkaudella tutkimme evankeliumia Matteuksen mukaan

Varhaisnuorten kerhot

jäävät kesätauolle viikolla 21.

Kesätilaisuus

Tahdotko järjestää kesän tai syksyn aikana kotonasi, kotikylälläsi tai jossain muussa sopivassa paikassa maakirkon, luontokirkon, musiikkitilaisuuden tai hartaushetken? Voit olla yhteydessä kirkkoherra Tuomo Törmäseen (puh. 040 848 0986) tai seurakuntapastori Matias Muhola (040 507 0696).

Leirimummo tai leiripappa

Lähtisitkö kesän leireille leirimummoksi tai leiripapaksi? Seurakunta etsii kesän lastenleireille vapaaehtoisia leirimummoja ja -pappoja. Seurakunta tarjoaa mummoille ja papoille täysihoidon leirikeskuksessa. Leirimummon ja -papan tehtävänä olisi viettää aikaa leiriläisten kanssa ja osallistua leirin ohjelmaan sopivassa määrin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Hanna Pernu (puh. 040 591 3933).

Rauhanyhdistykset

To 25.5. klo 17.00 seurakuntapäivä ry:llä. Alustus: Rohkaiskaa toisianne (Aimo Mikkonen).
Su 28.5. kevätretki Rautiosaareen; lähtö ry:ltä bussilla klo 9.00, paluu n. klo 20.00.

Kastettu

Iikka Jalmari Hanhela