Kotiseurakunnan viikko

Näin taipuu elämämme
myös eteen leikkaajan,
soi korjuuhetkessämme
syystuuli Jumalan.” (Virsi 249:1)

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi ma–ke klo 9–12 puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Ajankohtaista koronavirukseen liittyen

Koronatilanteen vuoksi seurakunnan tilaisuuksiin saa osallistua ainoastaan täysin terveenä. Tilaisuuksiin osallistuessa kädet tulee desinfioida huolellisesti.

Taivalkosken kirkossa ja seurakuntatalossa saa olla kerrallaan enintään 50 henkilöä. Kaakkurinvaaran siunauskappelissa saa olla kerrallaan enintään 25 henkilöä.

Seurakunnan tilaisuuksissa tulee välttää kättelyä ja halaamista. Seurakuntalaisia pyydetään huomiomaan turvavälit. Seurakunnan tilaisuuksissa on mahdollista käyttää myös maskia.

Veisujumalanpalvelus "Jeesus antaa elämän" kirkossa su 27.9. klo 12.00 (saarnaa Sansan aluepäällikkö Arja Savuoja, liturgia Heikki Pesämaa, musiikki Katri Holma, rippikoululeirin isoset ja rippikoululaiset avustavat eri tehtävissä). Jumalanpalveluksessa lauletaan Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja. Jumalanpalvelus on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.

Naperokirkko ulkosalla kirkonmäellä ke 30.9. klo 10.30 (Heikki Pesämaa, Sirpa Waenerberg ja Hanna Pernu). Enkeli kulkee vierellä ja suojelee jokaista pientä ja suurta. Naperokirkko on noin puolituntia kestävä toiminnallinen kirkkohetki lapsille, lapsiryhmille, perheille ja ihan kaikille. Koronatilanteen vuoksi naperokirkko järjestetään aikaisemmasta poikkeavalla tavalla ulkosalla ympäri kirkonmäkeä.

Ystäväkerho seurakuntasalissa ti 29.9. klo 12.00.

Kehitysvammaisten keskustelukerho kerhotilassa ti 29.9. klo 16.00.

Lähimmäispalvelu kokoontuu kerhotilassa ti 22.9 klo 12.00.

Aamupuuro – olet tervetullut yhteiseen pöytään seurakuntasaliin ke 30.9. klo 8.30–10. Tarjolla aamupuuro ja kahvit lisukkeineen kaikille seurakuntalaisille. Nautitaan pöydän antimista ja rupatellaan kuulumisia.

Radioraamattupiiri kokoontuu seurakuntatalon neuvotteluhuoneessa tiistaisin klo 18.30.

Perhekerho ke 30.9.2020 klo 10–12 päiväkerhotilassa

Iltaperhekerho ti ja to klo 16-18 .

Rauhanyhdistykset

Pe 25.9. klo 19 raamattuluokat ry:llä
La 26.9. klo 19 nuortenilta ry:llä, Alustus: "Ilmastonmuutos", Jukka Lehto
Su 27.9. klo 17 seurat ry:llä, Risto Laurila, Jani Mattila
La 26.9. klo 9:00 Syysseurat Tyräjärven ry:llä (Antti Kemppainen).
Su 27.9. klo 13:00 Syysseurat Tyräjärven ry:llä (Tapani Tölli ja Alpo Ojala).

Kuollut Liisa Aho 68v

to 17.9. klo 18.00. Tule kuuntelemaan välähdyksiä lähetyskohteistamme Angolasta, Kiinasta ja Botswanasta ym. lähetystietoutta. Seuraavat lähetysillat seurakuntasalissa to 15.10. ja to 26.11. klo 18.00. Lähetysilta Kuusamossa to 10.12.2020. Kahvitarjoilu

KOULUIKÄISTEN 0-7 lk. kerhot

Maanantai
-poikien kokkikerho 0-6lk. klo 17.00-18.30 seurakuntatalon kerhotilassa.

Keskiviikko
-tyttöjen kokkikerho 0-3lk. RYHMÄ 1 klo 16.45-18.15 seurakuntatalon kerhotilassa.

-tyttöjen kokkikerho 4-7lk. klo 18.30-20.00 seurakuntatalon kerhotilassa.

-Taitajakerho 7-9-vuotiaat klo 17.00-18.00 partiokolo (seurakuntatalon alakerta, käynti alapihan kautta) TÄSSÄ KERHOSSA VIELÄ TILAA.

-Taitajakerho 10-12-vuotiaat klo 18.00-19.00  partiokolo (seurakuntatalon alakerta, käynti alapihan kautta)

Torstai

-tyttöjen kokkikerho 0-3lk. RYHMÄ 2 klo 17.00-18.30 seurakuntatalon kerhotilassa.

TÄSSÄ KERHOSSA VIELÄ TILAA.

Kerhoihin ilmoittaudutaan hanna.pernu@evl.fi

Ilmoita seuraavat tiedot:

Kerho, osallistujan nimi, erikoisruokavalio, huoltajan nimi ja yhteystiedot

Kaakkurivaaran hautausmaalla on monia kiviä jotka ovat kaatumisvaarassa. Omaisia pyydetään tarkistamaan hautakivet ja tarvittaessa huolehtimaan kiven suoristamisesta. Seurakunta kehottaa varovaisuuteen kallistuneiden hautakivien läheisyydessä ja muistuttaa että hautakivien huolehtiminen kuuluu hautaoikeuden haltijan vastuulle. Hautakivi voi painaa satoja kiloja. Kivi saattaa kaatuessa aiheuttaa henkilövahinkoja, rikkoontua ja vahingoittaa viereisen haudan muistomerkkiä. Hautaoikeuden haltija on vastuussa kaatuneen hautakiven aiheuttamista vahingoista.

Kesäkuun alusta lukien voimme jälleen kokoontua yhdessä viettämään jumalanpalvelusta kotikirkkoon. Huomioimme kaikessa toiminnassa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä, Kaakkurinvaaran kappeliin 25 henkilöä ja seurakuntasaliin 50 henkilöä. Kirkkotilassa tapahtuvissa tilaisuuksissa käytössä on joka toinen penkkirivi. Penkkirivissä tulee istua siten, että vieressä olevaan jää välimatkaa minimissään metrin verran. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin. Seurakunnan tilaisuuksiin on sallittua osallistua ainoastaan terveenä. Tarkemmat tiedot koronarajoitusten vaikutuksista seurakunnan toimintaan löytyvät seurakunnan internetsivuilta.

Haluaisitko järjestää kesän ja syksyn aikana kotisi pihalla, kylälläsi tai luonnon keskellä maakirkon, lauluillan tai muun yhteisen hetken esimerkiksi nuotiotulien äärellä? Ole yhteydessä Tuomo Törmäseen puh. 040 848 0986 tai sähköpostitse tuomo.tormanen@evl.fi. Suunnitellaan yhdessä yhteinen mukava tilaisuus.