Messu "Ansaitsematon armo"

Rippikoulunuorten kanssa suunniteltu ja toteutettu messu. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai ennen paastonaikaa
Virret: 547, 705, 135, 404, 166, 517, 228, 470:4
Rippikoululaiset ovat olleet valmistelemassa saarnaa ja esirukousta, valitsemassa virsiä ja laittamassa niitä taululle. Heitä on myös tekstinlukijoina ja muissa messun palvelutehtävissä.
Liturgi: Perälä Maaria
Saarnaaja: Muhola Matias
Kanttori: Simuna Marjukka
Suntio: Majava Eila, apusuntio Katri karjalainen
Avustaja: Mustonen Eva-Maria
Kolehti: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Perhemessu "Kristus on ylösnoussut"

Pääsiäisen kastejumalanpalvelus.

Seurakuntasali

Pääsiäispäivän kirkkokahvit ja hauskaa yhdessäoloa

Odotettavissa on tarjoilua sekä lapsille pieniä yllätyksiä ja kaikille yksi isompi yllätys, joka on kuitenkin oikeastaan pieni ja ihanan pehmoinen.

Pääsiäispäivän maakirkko Katajassa klo 13.00

Pääsiäispäivän maakirkko Katajan pirtissä. Pääsiäisen suuressa juhlassa laulamme yhdessä tuttuja pääsiäisvirsiä, rukoilemme ja kuulemme Jumalan sanaa.