Tuhkakeskiviikon messu "Katumus ja paasto"

Hiljenny paastonajan alkaessa. Musiikillinen ja meditatiivinen iltakirkko. Kirkkokuoron kauniita lauluja ja yhteisiä virsiä. Voit myös saada tuhkaristin otsaasi katumuksen merkiksi ja käydä ehtoollisella.

Virret:54, 289, 359:1,2,6, 278, 411, 221
Liturgia ja saarna: Perälä Maaria
Kanttori: Simuna Marjukka
Tekstinlukijat: Osmo Buller ja Berit Jurmu
Ehtoollisavustaja: Tiina Partanen
Suntio: Markku Tyni
Musiikkiryhmä: Kirkkokuoro
Kolehti: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanapu, PL 210 00130 Helsinki, viitenumeroluettelo

Messu klo 10

Messu "Elämän leipä", tule elämän leivän äärelle: Jeesus sanoi: "Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan.

Seurakuntasali

Messu "Kunnian kuninkaan alennustie"

Kansa tervehtii iloisesti Vapahtajaansa, lapset kaikkein kirkkaimmin ja iloisimmin. 'Sallikaa lasten tulla minun luokseni'. Tule koko perheellä laulamaan hoosiannaa.

Kehitysvammaisten pääsiäismessu