Messu "Kärsimyksen sunnuntai"

Kärsimys pysäyttää. Minä tahdon tulla sinun alttarisi eteen, Jumala. Sinun luonasi olen turvassa.

Pyhäpäivä: 5. paastonajan sunnuntai
Virret: 275, 701, 80, 391:1-4,10; 79, 74, 324:5,6
Tekstinlukija Jarmo Tyni
Ehtoollisavustaja Sirpa Luokkanen
Kanttori: Marjukka Simuna
Liturgia ja saarna: Maaria Perälä
Suntio: Eila Majava
Kolehti: Rauhankasvatusta edistävien ja rasismia vähentävien kouluvierailuohjelmien ja yleisötapahtumien järjestämiseen Suomen kristillisen rauhanliikkeen kautta.

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.