Hiljaisen viikon iltakirkko "Jeesus tuomitaan"

Musiikillinen iltakirkko: Virittäydy kolmen suuren juhlan tunnelmaan Tuomo Nikkolan sovittamien duettojen, sekä laulun, rukouksen ja Raamatun tekstien ääressä.
Laulu: Emmi ja Matias Muhola, säestys: Marjukka Simuna

Laulu: Emmi ja Matias Muhola, säestys: Marjukka Simuna

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.