Kiirastorstain messu "Pyhä ehtoollinen"

Kiirastorstai aloittaa kolmen suuren juhlan jakson, jotka muodostavat kirkkovuoden ytimen. Tule kokemaan Jeesuksen viimeiset hetket ehtoollisen juhlasta vangitsemiseen.

Liturgi: Muhola Matias
Saarnaaja: Perälä Maaria
Kanttori: Simuna Marjukka
Kirkkokuoro

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.