Pääsiäisyön messu "Kristus on voittanut kuoleman"

Kolmen juhlan käännekohta, jossa hiljaisuuden keskelle ilmestyy valo: Herramme Jeesus Kristus on ylösnoussut haudasta. Tule kuulemaan upeaa kuorolaulua ja laulamaan mukana.

Muhola Matias
Simuna Marjukka
Kirkkokuoro ja nuorisokuoro

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.