Pääsiäispäivän maakirkko Katajassa klo 13.00

Muu tila

Pääsiäispäivän maakirkko Katajan pirtissä. Pääsiäisen suuressa juhlassa laulamme yhdessä tuttuja pääsiäisvirsiä, rukoilemme ja kuulemme Jumalan sanaa.

Muhola Matias
Simuna Marjukka

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Muu tila

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.