Perhemessu "Kristus on ylösnoussut"

Pääsiäisen kastejumalanpalvelus.

Pienokaisen kasteen äärellä saamme miettiä, mitä se merkitsee, että meidät on kastettu Kristuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Olemme pääsiäisen ihmisiä!
Liturgi: Perälä Maaria
Kanttori: Simuna Marjukka
Suntio: Majava Eila
Musiikkiryhmä: Lapsikuorot
Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt. Suomen Pipliaseura ry.

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.