Isoskoulutus 2019

pe 3.5. kello 17.00 - su 5.5. kello 12.00

Jokijärven leirikeskus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori! Olet tervetullut isoskoulutukseen ja seurakunnan toimintaan. Ennakkoilmoittautuminen.

Isostoiminta jatkuu siitä mihin rippikoulu jää. Isosena syvennät rippikoulun tietoja ja taitoja, opit organisoimaan, suunnittelemaan ja toimimaan toisten nuorten hyväksi. Isoset ovat mukana   varhaisnuorten leireillä, erilaisilla retkeillä, tapahtumissa ja tempauksissa.

Isosten vastuulla on luoda kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa riparille. He järjestävät ohjelmaa iltoihin ja muihin vapaahetkiin. Isonen voi toimia siltana leirin vetäjien ja nuorten välillä.

Isostoiminta on hyvä mahdollisuus ihmisenä kasvamiseen ja vastuun ottamiseen. Se tuo yhdessä tekemisen iloa ja antaa esiintymiskokemusta ja –varmuutta. Opit myös ryhmänohjausta ja kehität vuorovaikutustaitojasi. Isoset osallistuvat myös oppituntien suunnitteluun ja ryhmätöiden järjestämiseen ja ohjaamiseen.

Seuraava isoskoulutus Taivalkoskella pidetään Jokijärven leirikeskuksessa pe-su 3.-5.5. Koulutus alkaa perjantaina 3.5. klo 17 ja päättyy sunnuntaina 5.5. klo 12 yhteiseen messuun ja uusien isosten siunaamiseen kirkossa. Matkat leirikeskukseen omilla kyydeillä, mutta sunnuntaina pääsemme bussilla pois.

Mikäli isoskoulutus kiinnostaa, ilmoittaudu nuorisotyönohjaajalle pe 26.4. klo 14 mennessä, joko puh. 040 591 3933 (myös whatsapp) tai sähköpostilla eva-maria.mustonen@evl.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi, milloin olet käynyt rippikoulun sekä mahdolliset allergiat/erityisruokavaliot.

Nähdään koulutuksessa!