Sanajumalanpalvelus "Pyhän Hengen odotus"

Huomaa että tästä lähtien kesän jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti iltaisin klo 18. Jumala antaa vesien virrata janoavalle, purojen kuivaan maahan.

Virret: 124, 702, 381:1-3, 568, 454, 545:1-4
LIturgia ja saarna : Maaria Perälä
Kanttori: Marjukka Simuna
Suntio: Markku Tyni
Kolehti: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden tavoittamiseksi ja osallistamiseksi seurakuntaan koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna

Johannes Kastajan päivän eli juhannuksen iltakirkko. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua pastori Jari Kolmoseen.

Kesäinen Maakirkko "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Vietämme kesäkirkkoa Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä Parviaisentie 83. Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat.