Sanajumalanpalvelus "Totuus ja harha"

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Pyhäpäivä: 9. sunnuntai helluntaista
Pyhäpäivän aihe: Totuus ja harha
Liturgi: Kolmonen Jari
Saarnaaja: Kolmonen Jari
Kanttori: Simuna Marjukka
Suntio: Majava Eila
Kolehti: Kiinan raamattutyöhön Suomen ev.lut. kirkon ja Kiinan kristillisen neuvoston vuonna 2000 solmitun yhteistyösopimuksen toteuttamiseksi Suomen Pipliaseuran kautta. Suomen Pipliaseura ry, PL 54, 00241 Helsinki, viitenumeroluettelo.

Messu klo 19.00

Viikkomessu, joka järjestetään yhteistyössä Taivalkosken rauhanyhdistyksen kanssa. Messun jälkeen kello 20.30 kirkkokahvit ja iltahartaus rauhanyhdistyksellä.

Sanajumalanpalvelus "Etsikkoaikoja"

Elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Jumalan sanasta on hyvä löytää perusteet valinnoilleen.