Isänpäivänä kiitämme isästä. Uskonpuhdistuksen muistopäivän Raamatun tekstien äärellä etsimme uskomme keskeistä sisältöä.

Liturgia ja saarna: Maaria Perälä,
Musiikki: Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen
Suntio: Eila Majava
Virret: 176, 700, 307: 1-3,5, 170, 173:3-5, 422: 1-3
Yllätyskirkkokahvit täytekaakulla
Kolehti Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen valtakunnallisesti mm. Veritas Forum -tapahtumien, leirien ja viikkotoiminnan kautta. Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n (OPKO) kautta.

Juhlamessu Taivalkosken kirkkokuoro 70 vuotta

Vietämme kirkkokuoron 70-vuotisjuhlamessua. Messun jälkeen kirkkokahvit ja juhla seurakuntatalolla. Kaikille avoin juhla, erityisesti toivotaan mukaan vanhoja kirkkokuorolaisia!

Messu

Tuomiosunnuntai, toiselta nimeltään Kristuksen kuninkuuden sunnuntai, muistuttaa meitä siitä, kuinka Kristus on kerran tuleva maan päälle "kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa ja istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle"

Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus ja kunniakäynti sankarihaudalla

Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa kiitämme Jumalaa hyvästä isänmaastamme.