Messu "Salattu Jumala"

Kuvassa on karitsa, kyyhky ja tähti.

Kolmiyhteinen Jumala siunaa meitä ja pitää meistä monin tavoin huolta. Saamme kiittää ja ylistää Jumalaa armosta, johdatuksesta ja rakkaudesta.

Liturgia ja saarna Tuomo Törmänen, avustaa Heidi Keränen, musiikki Sauli Vaitiniemi ja suntiona Eila Majava.

Messu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Meitä kutsutaan ehtoolliselle, missä Kristus antaa meille itsensä.
Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Messu on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.

Laulamme jumalanpalveluksessa seuraavat virret:
- alkuvirsi 195
- synnintunnustuksena virsikirjan numero 704
- kiitosvirsi 126
- päivän virsi 131
- uhrivirsi 203:7-9
- ehtoollisen aikana 465
- ylistysvirsi 574:1-2 ja 6

Messun jälkeen noin klo 11.15 Facebook-kirkkokahvit seurakunnan Facebook-sivulla.