Sanajumalanpalvelus "Katoavat ja katoamattomat aarteet"

Kuvassa on puinen risti

Pyhäpäivän raamatuntekstit laittavat pohtimaan omaa suhtautumista rahaan ja omaisuuteen. Miten meidän tulisi suhtautua osaksemme tulleisiin Jumalan lahjoihin? Mitä lähimmäisen rakastaminen meiltä odottaa?

Liturgia ja saarna Tuomo Törmänen, avustaa Hanna Pernu, musiikki Teuvo Puolakanaho ja suntiona Eila Majava.

Jumalanpalvelus toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Huomioimme jumalanpalveluksessa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua maksimissaan 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Jumalanpalvelus on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.

Laulamme jumalanpalveluksessa seuraavat virret:
- alkuvirsi 183:1-2 ja 7 "On meillä aarre verraton"
- synnintunnustuksena virsikirjan numero 707
- virsi 275 "Mä elän laupeudesta"
- päivän virsi 432 "Herra Jeesus, kunniasta astuit"
- virsi 602 "Maailmaa, herra, armahda"
- ylistysvirsi 462 "Soi kunniaksi Luojan"

Jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 11.15 Facebook-kirkkokahvit seurakunnan Facebook-sivulla.