Messu "Kutsu Jumalan valtakuntaan"

Kuvass on Sakkeus puussa

"Näin ei yksikään ihminen voi ylpeillä Jumalan edessä. Jumalan vaikutusta on se, mitä te Kristuksessa Jeesuksessa olette." (1. Kor. 1:29-30)

Liturgia ja saarna rovasti Risto Kormilainen, musiikki Sauli Vaitiniemi ja suntiona Eila Majava.

Messu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Kristus antaa meille itsensä ehtoollisen leivässä ja viinissä. Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen käsihygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Messu on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.