Messu "Kadonnut ja jälleen löytynyt"

su 28.6. kello 10.00 - 12.00
Kuvassa on tuhlaajapoika isänsä sylissä

Miten Jumala suhtautuu minuun? Tuhlaajapojan isän tavoin Jumala armahtaa ja rakastaa juuri minua. Jumalan kasvojen eteen saan tulla rohkeasta omana itsenäni ja luottaa Jumalan hyvyyteen.

Liturgia ja saarna Tuomo Törmänen, musiikki Sauli Vaitiniemi ja suntiona Jarmo Tyni.

Messu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Kristus antaa meille itsensä ehtoollisen leivässä ja viinissä. Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen käsihygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Messu on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.

Laulamme messussa seuraavat virret:
- alkuvirsi 502:1-2 ja 4 "Jeesus, meitä kosketa nyt"
- synnintunnustuksena virsi 288 "Silmäisi eteen, Jeesus"
- kiitosvirsi 126 "Me kiitämme sinua"
- päivän virsi 289 "Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja"
- uhrivirsi 301a:1-4 "Kirkasta, oi Kristus"
- ehtoollisen aikana virsi 324 "Hyvä on Herra"
- ylistysvirsi 325:1 ja 4 "Tulkaa ja riemuitkaa"

Messun jälkeen noin klo 11.15 Facebook-kirkkokahvit seurakunnan Facebook-sivulla.