"Hän on hyvä totisest', uskollinen ijäisest'". Virsiä ja hengellisiä lauluja Taivalkosken kirkon historiasta.

Kuvassa Taivalkosken kirkko ja kirkkoherroja

Matkaamme halki vuosikymmenten ja pysähdymme Taivalkosken kirkon historian merkittäviin hetkiin. Kuulemme kirkon historiaan liittyvää hengellistä musiikkia ja laulamme yhdessä virsiä. Taivalkosken kirkon historiasta kertoo kirkkoherra Tuomo Törmänen ja musiikista vastaa kanttori Sauli Vaitiniemi.

Ohjelmassa muun muassa kirkon vihkiäisiin ja sankarihautajaisiin liittyvää musiikkia sekä laulamme seurakuntamme entisiin pappeihin ja kanttoreihin liittyviä virsiä unohtamatta paikallisia hengellisiä syvävirtauksia.

Korona-rajoitusten vuoksi tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä kirkossa 50 seurakuntalaista. Tilaisuus on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.