Päätaloviikon juhlajumalanpalvelus

Kuvassa on vakoisia tupasvilloja suolla

Vietämme luomakunnan sunnuntaita. Kiitämme Jumalaa hänen luomistyöstään ja hyvyydestään. Luomistyönsä välityksellä Jumala pitää meistä huolta. Jumalan luomistyö on kaunista, hyvää ja moninaisuudessaan äärettömän rikasta.

Liturgia ja saarna Tuomo Törmänen, musiikki Sauli Vaitiniemi, tekstinlukijoina Osmo Buller ja Raimo Aro sekä suntiona Eila Majava.

Jumalanpalveluksen jälkeen on seppeleenlasku sankarihaudoille ja kampanisukahvit kirkonmäellä. Lopuksi laulamme yhdessä Suvivirren Taivalkosken murteella.

Juhlajumalanpalvelus toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Huomioimme jumalanpalveluksessa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Juhlajumalanpalvelus on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.

Laulamme jumalanpalveluksessa seuraavat virret:
- alkuvirsi 455:1-4 "Luodut, te Herraa kiittäkää"
- synnintunnustuksena virsikirjan numero 713
- kiitosvirsi 726 "Sinua me kiitämme"
- päivän virsi 461 "Kiitä Herraa, yö ja päivä"
- uhrivirsi 962 "Jeesus, metsän heleydessä"
- ylistysvirsi 458 "Ylistän, Luoja, voimaasi"