Messu "Herran palveluksessa"

Kuvassa on Pietari avaimen kanssa

"Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät. Te olette kiviä siinä rakennuksessa, jonka perustuksena ovat apostolit ja profeetat ja jonka kulmakivenä on itse Kristus Jeesus." (Ef. 2:19-20)

Liturgia ja saarna rovasti Risto Kormilainen, musiikki Sauli Vaitiniemi, ehtoollisavustajana Maria Taivalkoski ja suntiona Jarmo Tyni.

Messu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Kristus antaa meille itsensä ehtoollisen leivässä ja viinissä. Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Messuun on mahdollista osallistua seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä.