Iltamessu "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa"

Kuvassa on nurmella nuorten käsiä ja jalkoja

Tässä maailmassa meidän kätemme ovat Jumalan kädet, meidän jalkamme ovat Jumalan jalat, meidän korvamme ovat Jumalan korvat ja meidän silmänne ovat Jumalan silmät. Kristittyinä meidän tehtävämme on toimia yhteisen hyvän hyväksi.

Liturgia ja saarna Heikki Pesämaa, musiikki Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen, suntiona Eila Majava.

Iltamessu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Kristus antaa meille itsensä ehtoollisen leivässä ja viinissä. Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen käsihygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä. Kirkossa tulee istua siten, että vieressä olevaan jää riittävästi välimatkaa. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Messuun on mahdollista osallistua seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä.

Laulamme messussa seuraavat virret:
- alkuvirsi
- synnintunnustuksena virsikirjan numero