Viikkomessu

Kuvassa on kolme ristiä

Viikkomessu yhteistyössä Taivalkosken rauhanyhdistyksen kanssa. Meitä jokaista kutsutaan itsensä tutkimiseen. Meitä ikään kuin kutsutaan peilin eteen arvioimaan omaa elämää, omia valintoja ja omaa suhdetta Jumalaan, lähimmäiseen ja omaan itseen. Saamme uskoa ja luottaa Jumalan armoon ja uudistavaan rakkauteen Kristuksen tähden.

Saarna Pauli Niemelä, liturgia Tuomo Törmänen, musiikki Sauli Vaitiniemi, suntiona Eila Majava.

Messu toimitetaan läsnä olevan seurakunnan kanssa. Huomioimme messussa riittävät turvavälit ja huolellisen käsihygienian. Messu on kuunneltavissa seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivuilla.