Maakirkko ja Kaakkurivaaran siunauskappelin 60-vuotisjuhla

Kuvassa on siunauskappeli
Siunauskappeli

Vietämme maakirkon Kaakkurivaaran hautausmaalla siunauskappelin edustalla. Oulun hiippakunnan piispa O. K. Heliövaara vihki siunauskappelin 23.8.1960, joten siunauskappelin vihkimisestä on kulunut aikaa päivälleen 60 vuotta. Siunauskappeli muistuttaa siitä, että kristityn ihmisen elämän päämäärä on taivaan koti, Jumalan armosta ja rakkaudesta.

Liturgia ja saarna Tuomo Törmänen, avustaa Heikki Pesämaa, Heidi Keränen ja Hanna Pernu, musiikki Sauli Vaitiniemi ja Kirkkokuoro, suntiona Eila Majava.

Maakirkko toimitetaan Kaakkurivaaran hautausmaalla ulkosalla siunauskappelin edustalla. Sateen sattuessa siirrymme kappelin sisätiloihin. Seurakuntalaiset voivat ottaa mukaan oman istuimen.

Maakirkon jälkeen nautimme juhlakahvit siunauskappelin edustalla.

Maakirkkoon voi osallistua myös Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä.

Laulamme maakirkossa seuraavat virret:
- alkuvirsi 105 "Aurinkomme ylös nousi"
- synnintunnustuksena virsikirjan numero 704
- kiitosvirsi 903:1-3 ja 6 "Soi, virteni, kiitosta Herran"
- päivän virsi 538 "Oi Jeesus, lohdutukseni"
- uhrivirsi 616a "Puhtaana niityn kukka"
- ehtoollisen aikana virsi 375 "Kun Herra hoitaa, paimentaa"
- ylistysvirsi 632:1 ja 4 "Nyt ylös, sieluni"