Veisuujumalanpalvelus "Jeesus antaa elämän"

Kuvassa Jeesus herättää kuolleen

Jeesus on pelastajamme. Jeesuksen ansiosta pääsemme kerran taivaan kotiin. Elämää ei tarvitse pelätä. Kuolemaa ei tarvitse pelätä.

Jumalanpalveluksessa saarnaa Sansan aluejohtaja Arja Savuoja, liturgina toimii Heikki Pesämaa, avustaa Hanna Pernu ja musiikista vastaa Sauli Vaitiniemi. Rippikoulun isoset ja rippikoululaiset avustavat eri tehtävissä.

Laulamme jumalanpalveluksessa nuoren seurakunnan veisuja.

Jumalanpalvelukseen voi osallistua paikan päällä kirkossa enintään 50 henkilöä. Kirkossa tulee huomioida hyvä käsihygienia ja riittävät turvavälit. Jumalanpalvelukseen voi osallistua kirkossa ainoastaan terveenä. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä.