Pyhäinpäivän muistopalvelus

Kuvassa on hautakynttilöitä lumessa

Pyhäinpäivän iltahetkessä muistelemme edesmenneitä läheisiämme. Saamme uskoa ja luottaa, että Kristuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen tähden edesmenneillä läheisillämme on hyvä olla taivaan kodissa. Jumala pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen.

Liturgia ja puhe Tuomo Törmänen, avustaa Heidi Keränen, musiikki Sauli Vaitiniemi ja suntiona Eila Majava.

Pyhäinpäivän muistopalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen haudattujen seurakuntamme jäsenten sekä muualla kuolleiden ja Taivalkoskelle haudattujen nimet. Jokaiselle sytytetään oma muistokynttilä.

Muistopalvelukseen on mahdollista osallistua seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä.