Apostoli Johanneksen päivän (3. joulupäivän) sanajumalanpalvelus "Jumala on rakkaus" (osallistuminen ainoastaan etäyhteyksien välityksellä)

su 27.12. kello 10.00 - su 27.12. kello 12.00

Kolmas joulupäivä on vanhan ajan lopulta asti omistettu apostoli Johannekselle, joka kirkon perinteessä on samastettu neljännen evankeliumin kirjoittajaan. Johannes korostaa Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Tämä rakkaus on tullut ilmi Jeesuksen syntymässä. Jumalan rakkaus velvoittaa kristityt rakastamaan toisiaan.

Liturgia ja saarna Heikki Pesämaa, musiikki Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen sekä suntiona Jarmo Tyni.

Jumalanpalvelukseen voi osallistua koronatilanteen vuoksi ainoastaan etäyhteyksien välityksellä. Osallistuminen on mahdollista seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä.