Kiirastorstain messu "Pyhä ehtoollinen" (mahdollisuus saapua kirkkoon ehtoolliselle klo 18.45-19.30)

"Leipä on yksi, ja niin mekin olemme yksi ruumis, vaikka meitä on monta, sillä tulemme kaikki osallisiksi tuosta yhdestä leivästä." (1. Kor. 10:17)

Messun toimittavat Tuomo Törmänen, Marjukka Simuna, Heidi Keränen, Silja Huttu ja Eila Majava.

Messuun osallistutaan koronatilanteen vuoksi ensisijaisesti etäyhteyksien välityksellä. Osallistuminen on mahdollista seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Taivalkosken seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä. Ne seurakuntalaiset, jotka tahtovat osallistua kiirastorstain messuun paikan päällä kirkkosalissa, voivat ilmoittautua kirkkoherra Tuomo Törmäselle (puh. 040 848 0986)

Seurakuntalaiset, jotka osallistuvat messuun etäyhteyksien välityksellä, voivat saapua ilman ennakkoilmoittautumista kotikirkkoon ehtoolliselle ja hiljentymään klo 18.45-19.30 välisenä aikana. Kirkossa huolehditaan koronaturvallisuudesta ja suosittellaan vahvasti kasvomaskin käyttämistä.