Kuvassa kesäiset alttarikukat

Jumalanpalvelukseen osallistuminen etäyhteyksien välityksellä

1.6.2020 15.14

Kaikkiin Taivalkosken kirkossa toimitettaviin jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua seurakunnan kotisivujen nettikirkon välityksellä. Nettikirkossa kirkosta välittyy ääni suorana lähetyksenä. Nettikirkkoa pääsee kuuntelemaan seurakunnan kotisivujen etusivun linkin välityksellä. Nettikirkon voi etsiä myös googlen hakukoneelle kirjoittamalla hakusanaksi "Taivalkosken seurakunta" ja klikkaamalla sitten sanaa "nettilähetys". Avautuvalla sivulla klikkataan sinistä tästä-sanaa. Löydät  sitten nettiselaimen, josta painat "play"-nappia eli nuolta.

Suurimpaan osaan Taivalkosken seurakunnan jumalanpalveluksista voi osallistua seurakunnan Facebook-sivujen vältyksellä. Jumalanpalvelus on katsottavissa Facebookissa sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen tallenteena. Facebook-lähetyksessä näkyy kuvassa pääsääntöisesti kirkon alttarialua. Ehtoolliselle osallistujia ei missään tilanteessa kuvata.