Kuvassa on vihkipari

Tahdon rakastaa sinua -vihkipäivä elokuun viimeisenä lauantaina

23.6.2020 14.05

Tahdon rakastaa sinua -vihkipäivää vietetään Taivalkosken kirkossa lauantaina 29.8. kello 12–17.

Seurakunta tahtoo tehdä naimisiin menemisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Minimissään vihkimiseen tarvitaan paikalle kaksi todistajaa, jotka voivat olla vihkiparin läheisiä tai seurakunnan työntekijöitä. Vihkitilaisuuteen voi kutsua koronarajoitteiden vuoksi enintään 50 henkilöä. Vihkipäivässä vihkiaikoja on tarjolla puolentunnin välein. Vihkipappeina toimivat Tuomo Törmänen ja Heikki Pesämaa.

Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat vihittävät ovat rippikoulun käyneitä Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäseniä. Vihkimisen edellytykset tarkistetaan Oulun aluekeskusrekisterissä avioliiton esteiden tutkinnan yhteydessä. Avioliiton esteiden tutkinta tulee pyytää hyvissä ajoin Oulun aluekeskusrekisteristä (puh. 08 316 1300 tai sähköposti keskusrekisteri.oulu@evl.fi)

Seurakunta tarjoaa seurakuntatalolla kakkukahvit vihkiparille ja pienehkölle juhlaväelle (enintään noin 15 henkilöä). Kahvituksesta tulee sopia vihkimisen sopimisen yhteydessä. Vihkipäivään voi osallistua, vaikka ei osallistuisi kahvitukseen.

Vihkipäivään ilmoittaudutaan soittamalla kirkkoherranvirastoon (puh. 040 350 9047).