20210225.jpg Kuvassa on villavanttuut ja sydän.

KORONAVIRUSTILANTEESEEN LIITTYVÄT OHJEET

25.2.2021 15.38

Taivalkosken seurakunnassa noudatetaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeistuksia. Nyt koronatilanteen rauhoittuessa kokoontumisrajoituksia voidaan purkaa asteittain.

Yleinen kokoontumisrajoitus on poistunut käytöstä 1.6. lukien. Kahden metrin pakollisesta turvavälistä on luovuttu, mutta tilaisuuksissa on kuitenkin oltava mahdollisuus riittävien etäisyyksien säilyttämiseen. Edelleen täytyy huomioida toinen toisemme turvallisuus.

Taivalkosken kirkkoon voi kokoontua voi kokoontua kerrallaan enintään 150 henkilöä eli puolet normaalista maksimista, jotta noin 1,5 metrin turvavälit on mahdollista huomioida seurueiden/perheiden välillä. Vastaavasti siunauskappeliin voi kokoontua kerrallaan enintään noin 50 henkilöä ja seurakuntasaliin 50 henkilöä.

Kesän rippikoululeiri järjestetään tämän hetkisen tiedon mukaan suunnitellusti.

Kirkollisia toimituksia toimitetaan lähtökohtaisesti ainoastaan seurakunnan tiloissa.

Kaikessa seurakunnan toiminnassa pyritään vastuullisuuteen. Seurakunnan työntekijöihin voi olla aina yhteydessä. Kaikissa kysymyksissä voitte olla suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Siunattua ja aurinkoista kesän aikaa sinulle hyvä ystävä.

Tuomo Törmänen

Puh. 040 848 0986