Tahdomme palvella sinua

Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä tai tule käymään. Tavoitat meidät myös sosiaalisen median kautta.

Mikäli asiasi koskee kirkollisia toimituksia, kastetta, häitä tai hautajaisia, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon. Virkatodistuksen voi tilata sähköisellä lomakkeella, sähköpostilla tai asioimalla paikan päällä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-ke klo 9-12. Puhelinnumero 040 350 9047.

Taivalkosken seurakunnan logo

Henkilötietojen käsittely Taivalkosken seurakunnassa

Taivalkosken seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Taivalkosken seurakunnassa.