Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Avoinna tilaisuuksien aikana ja kesäisin tiekirkkona.

Taivalkosken kirkkoa alettiin rakentamaan vuonna 1932 ja se vihittiin käyttöön vuonna 1933. Kirkon alttaritaulu on nimeltään ”Jeesus Getsemanessa” ja sen on maalannut taitelija Väinö Tiger vuonna 1934.

Kirkossa pidetään joka sunnuntai jumalanpalvelus. Tämän lisäksi paljon muita hartaushetkiä ja musiikkitilaisuuksia. Seurakunnan järjestämät tilaisuudet lähetetään internetin kautta suorana lähetyksenä (tähän linkki nettilähetykseen). Taivalkosken kirkko on kotoisa. Kirkossa on noin 300 istumapaikkaa. Kesäisin kirkko on avoinna tiekirkkona.

Taivalkosken kirkon urut...

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Messu Apostolien päivä

Messun toimittaa Taivalkoskelta lähtöisin oleva pappi Tiina Partanen. Päivän aihe kutsuu muistelemaan heitä, jotka ovat olleet Herran palveluksessa. Myös meidät on kutsuttu työhön.

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

"Rakkauden laki"