KOTISEURAKUNNAN VIIKKO

kutsut ystäväsi lepäämään.
Käsi minut kantaa
uuteen elämään,
ikirauhan antaa, valoon jään.
Onneni on olla
Herraa lähellä,
turvata voin yksin Jumalaan.
Onneni on olla
Herraa lähellä,
tahdon laulaa hänen teoistaan.”

(Virsi 517:4)

Pyhäinpäivän muistopalvelus Kaakkurinvaaran hautausmaalla siunauskappelin edustalla pyhäinpäivän iltana la 31.10. klo 17.00 (Tuomo Törmänen, Heikki Pesämaa, Heidi Keränen ja Sauli Vaitiniemi). Hartaushetkessä luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen Taivalkoskella kuolleiden ja Taivalkoskelle haudattujen nimet. Seurakunta lahjoittaa jokaisen vainajan omaisille hautakynttilän, jonka voi viedä muistopalveluksen jälkeen läheisen haudalle.

Konfirmaatiomessu kirkossa su 1.11. klo 10.00, 12.00 ja 14.00 (Heikki Pesämaa, Heidi Keränen ja Sauli Vaitiniemi).

VIRSILAULUHETKI seurakuntatalossa ke 4.11.klo 12.00. Tule laulamaan yhdessä virsiä sekä hengellisiä lauluja.

Omaishoitajien keskusteleva vertaistukiryhmä kerhotilassa ti 3.11. Ryhmään ovat tervetulleita nykyiset ja aiemmin omaistaan hoitaneet omaishoitajat. Ryhmään osallistumisesta tai sitoutumisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Aiemmin omaistaan hoitaneet kokoontuvat klo 15 - 16 ja nykyiset omaishoitajat klo 17 - 18. Lisätietoa omaishoidon ohjaajalta p. 0400 530 257 tai diakonissalta 040 753 6365.

Haluaisitko lahjoittaa villasukkia hyväntekeväisyyteen? Lahjoituksista tehdään villasukkajoulukuusi, joka on nähtävillä kirkkoherranviraston aulassa 1. adventista alkaen. Villasukat myydään ystävänpäivänä 14.2.2021. jumalanpalveluksen jälkeen vähävaraisten perheiden hyväksi nuorisotyön kautta. Lahjoituksia voi tuoda 25.11. saakka kirkkoherranviraston aulassa olevaan keräyslaatikkoon (ma-ke 9-12). Lisätietoja Hanna Pernu 040 591 3933.

​​​​​​​Radioraammattupiiri seurakuntatalon neuvotteluhuoneessa tiistaisin klo 18.30.

Aamupuuro – olet tervetullut yhteiseen pöytään seurakuntasaliin ke 28.10. klo 8.30–10. Tarjolla aamupuuro ja kahvit lisukkeineen kaikille seurakuntalaisille. Nautitaan pöydän antimista ja rupatellaan kuulumisia.

Perhekerho ke 28.10. klo 10-12  päiväkerhon tilassa.

Iltaperhekerho ti ja to klo 16-18.

Rauhanyhdistykset: La 31.10. klo 12:00 Pyhäinpäiväseurat Tyräjärven ry:llä (Ali Viinikka ja  Kyösti Karjula).

Kuollut Anssi Timonen 83v

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi ma–ke klo 9–12 puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Ajankohtaista koronavirukseen liittyen

Koronatilanteen vuoksi seurakunnan tilaisuuksiin saa osallistua ainoastaan täysin terveenä. Tilaisuuksiin osallistuessa kädet tulee desinfioida huolellisesti.

Taivalkosken kirkossa ja seurakuntatalossa saa olla kerrallaan enintään 50 henkilöä. Kaakkurinvaaran siunauskappelissa saa olla kerrallaan enintään 25 henkilöä.

Seurakunnan tilaisuuksissa tulee välttää kättelyä ja halaamista. Seurakuntalaisia pyydetään huomiomaan turvavälit. Seurakunnan tilaisuuksissa on mahdollista käyttää myös maskia.

Kesäkuun alusta lukien voimme jälleen kokoontua yhdessä viettämään jumalanpalvelusta kotikirkkoon. Huomioimme kaikessa toiminnassa riittävät turvavälit ja huolellisen hygienian. Taivalkosken kirkkoon voi kerrallaan kokoontua 50 henkilöä, Kaakkurinvaaran kappeliin 25 henkilöä ja seurakuntasaliin 50 henkilöä. Kirkkotilassa tapahtuvissa tilaisuuksissa käytössä on joka toinen penkkirivi. Penkkirivissä tulee istua siten, että vieressä olevaan jää välimatkaa minimissään metrin verran. Luonnollisesti saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin. Seurakunnan tilaisuuksiin on sallittua osallistua ainoastaan terveenä. Tarkemmat tiedot koronarajoitusten vaikutuksista seurakunnan toimintaan löytyvät seurakunnan internetsivuilta.

Kaakkurivaaran hautausmaalla on monia kiviä jotka ovat kaatumisvaarassa. Omaisia pyydetään tarkistamaan hautakivet ja tarvittaessa huolehtimaan kiven suoristamisesta. Seurakunta kehottaa varovaisuuteen kallistuneiden hautakivien läheisyydessä ja muistuttaa että hautakivien huolehtiminen kuuluu hautaoikeuden haltijan vastuulle. Hautakivi voi painaa satoja kiloja. Kivi saattaa kaatuessa aiheuttaa henkilövahinkoja, rikkoontua ja vahingoittaa viereisen haudan muistomerkkiä. Hautaoikeuden haltija on vastuussa kaatuneen hautakiven aiheuttamista vahingoista.

Haluaisitko järjestää kesän ja syksyn aikana kotisi pihalla, kylälläsi tai luonnon keskellä maakirkon, lauluillan tai muun yhteisen hetken esimerkiksi nuotiotulien äärellä? Ole yhteydessä Tuomo Törmäseen puh. 040 848 0986 tai sähköpostitse tuomo.tormanen@evl.fi. Suunnitellaan yhdessä yhteinen mukava tilaisuus.