KOTISEURAKUNNAN VIIKKO – ENKELIN SIIPIEN SUOJASSA

”Enkelit, Jeesus, lähetä
kulkemaan aina vierellä.
Suo meille täällä suojasi
ja kirkas kruunu luonasi.” (Virsi 496:2)

Naperokirkko kirkossa torstaina 29.9. klo 9.30 (Raili Suviranta, Sanna Lukkari, Anni Pesälä). Lyhyt hartaushetki perheen pienimmille. Hartautta voi seurata myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä.

Mikkelinpäivän enkelikirkko kirkossa su 2.10. klo 10.00 (Tuomo Törmänen, Raili Suviranta, Anni Pesälä, Hanna Pernu, Sanna Lukkari). Enkelit suojelevat lapsia ja kaikkia aikuisia. Enkelikirkkoon voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä. Enkelikirkon jälkeen on vauvajuhla seurakuntatalossa kaikille viimeisen vuoden aikana kastetuille pienokaisille ja heidän perheilleen.

Ikäihmisten enkelikirkko kirkossa ti 4.10. klo 11.00 (Tuomo Törmänen, Anni Pesälä, Heidi Keränen ja Eila Majava). Kirkkohetken jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalossa.

Ystäväkerho osallistuu ikäihmisten enkelikirkkoon ti 4.10. klo 11.00. Kirkkohetken jälkeen kahvit seurakuntatalossa.

Kaverikerho seurakuntasalissa ti 4.10 klo 16.00. Vieraana Hanna Fähnrich Oulusta.

Raamattupiiri seurakuntatalon neuvotteluhuoneessa joka toinen tiistai parillisin viikoin klo 18.00. Tule tutustumaan maailman luetuimpaan kirjaan ja keskustelemaan käsiteltävistä aiheista.

Virsilauluhetki seurakuntasalissa ke 5.10. klo 12.00.

Kuolleet Pekka Tapani Lidström 59v

Rauhanyhdistykset
Pe 30.9. klo 19
raamattuluokka ry:llä.

Su 2.10. klo 18
lauluseurat kirkossa, (Raimo Kananen).

KUOROT: Lauluryhmien syyskausi alkaa! Jos hiukankin kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Ryhmät pidetään seurakuntasalissa säännöllisesti viikottain.
Tyttökuoron harjoitukset ke 21.9. klo 17 - 18.

Kirkkokuoron harjoitukset to 22.9. klo 18.30 - 20.

Kokkikerho 0–6-luokkailaisille tytöille ja pojille seurakuntatalon kerhotilassa torstaisin klo 17.00–18.30. Lisätietoa kerhosta ja ilmoittautumiset erikoisruokavalioineen Hannalle hanna.pernu@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tiedote hautausmaahan liittyen

Hautausmaalla on huomattavan paljon vaarallisesti kallistuneita hautakiviä. Hautakivi on omaisten vastuulla. Omaisia pyydetään oikaisuttamaan kaatumisvaarassa olevat hautakivet. Hautakivien oikaisua voi pyytää esimerkiksi Pasi Kivimäeltä puh. 040 058 5038. Oikaiseminen on maksullista.

Omaisia pyydetään ystävällisesti huolehtimaan, etteivät leviävät monivuotiset kasvit (esimerkiksi herttavuorenkilpi, saniaiset ja ruusut) pääsisi leviämään hautausmaalla. Leviävien kasvien poistaminen kokonaan olisi suositeltavaa.