KOTISEURAKUNNAN VIIKKO – JUMALAN VARJELUKSEN VARASSA

On Kristuksessa täysi sovitus,
anteeksiantamus ja pelastus!”

(Virsi 259:4)

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa la 25.6. klo 10.00 (Raili Suviranta, Esa Tyni ja Eila Majava). Juhannus on Johannes Kastajan päivä. Nimi Johannes tarkoittaa, että ”Jumala on armollinen”. Johannes Kastaja julistaa Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista. Messuun voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä.

Iltamessu kirkossa su 26.6. klo 18.00 (Raili Suviranta, Esa Tyni ja Eila Majava). Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Messuun voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä.

Seurakunnan työntekijöitä on tavattavissa kahviseuran ja keskustelun merkeissä Päätalotorin kesäkahvilassa torstaisin klo 10.00 -11.30 kesäkuulta elokuulle.

to 16.6. (Raili ja Heidi)  to 23.6. (Raili ja Heidi)  to 30.6. (Hanna ja Sauli)

Tahdotko rakkaasi kanssa mennä naimisiin ilman häävalmistelujen paineita? Seurakunta järjestää vihkipäivän kirkossa lauantaina 10.9.2022 klo 13–17. Avioliittoon vihkimisiä toimitetaan puolen tunnin välein. Vihkimisestä sovitaan soittamalla kirkkoherranvirastoon (puh. 040 350 9047) viimeistään torstaina 1.9.2022. Avioliiton esteiden tutkinta täytyy pyytää Oulun aluekeskusrekisteristä (puh. 08 316 1300) viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Seurakunta tarjoaa vihkimisen jälkeen vihkiparille ja pienelle seurueelle kakkukahvit seurakuntatalossa.

Tiedote hautausmaahan liittyen

Hautausmaalla on huomattavan paljon vaarallisesti kallistuneita hautakiviä. Hautakivi on omaisten vastuulla. Omaisia pyydetään oikaisuttamaan kaatumisvaarassa olevat hautakivet. Hautakivien oikaisua voi pyytää esimerkiksi Pasi Kivimäeltä puh. 040 058 5038. Oikaiseminen on maksullista.

Omaisia pyydetään ystävällisesti huolehtimaan, etteivät leviävät monivuotiset kasvit (esimerkiksi herttavuorenkilpi, saniaiset ja ruusut) pääsisi leviämään hautausmaalla. Leviävien kasvien poistaminen kokonaan olisi suositeltavaa.

Kastettu Lyyti Anna Sofia Latvajärvi
                 Bertta Elisabet Turpeinen

Tomi Benjamin Kortetjärvi

Kuolleet Kauko Kalevi Alapirtti 74v