Kirkolliset ilmoitukset

Taivalkosken seurakunnan joulukalenteri on seurattavissa seurakunnan Facebook-sivulla joulukuun alusta joulupäivään saakka. Kuljetaan yhdessä matkaa kohti Vapahtajan seimeä ja joulun riemullista juhlaa.

KOLMAS ADVENTTISUNNUNTAI ON KAUNEIMPIEN JOULULAULUJEN SUNNUNTAI – LAULETAAN YHDESSÄ

3. adventtisunnuntain kauneimmat joululaulut -messu kirkossa su 16.12. klo 10.00 (Tuomo Törmänen, Hanna Pernu, Marjukka Simuna ja Kirkkokuoro). Messussa valmistaudumme joulun juhlaan laulamalla yhdessä tuttuja ja perinteisiä joululauluja. Messun jälkeen seurakuntatalossa seurakuntavaalien kiitoskahvit. Kirkkoherra Tuomo Törmänen tarjoaa kahvit jouluisten herkkujen kera poikkeuksellisen hienon äänestysprosentin kunniaksi. Äänioikeutetuista 37,7 prosenttia äänesti seurakuntavaaleissa!

Kauneimmat joululaulut Katajassa su 16.12. klo 13.00 (Heidi Keränen ja Marjukka Simuna).

Lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut kirkossa su 16.12. klo 15.00 (Tuomo Törmänen, Hanna Pernu, Marjukka Simuna ja Tyrävaaran lapsikuoro). Laulamme yhdessä lapsille tuttuja joululauluja. Tilaisuudessa huomioidaan erityisesti lapset mutta ihan kaiken ikäiset ovat tervetulleita laulamaan iloisia joululauluja.

Kauneimmat joululaulut kirkossa su 16.12. klo 19.00 (Eevi Jaakkola, Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen)

Loukusan kauneimmat joululaulut Lehon pirtissä to 13.12. klo 18.00 (Matias Muhola, Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen).

Polon kauneimmat joululaulut Aino Jussilalla (Soutunivantie 46) pe 14.12. klo 18.00 (Marjukka Simuna).

Jokijärven kauneimmat joululaulut Jokijärven koululla la 15.12. klo 14 (Tuomo Törmänen, Teuvo Puolakanaho ja Veikko Parviainen).

Joulun sanoma -musiikkiteos kirkossa la 15.12. klo 19.00. Ohjelmassa musiikillinen jouluevankeliumi ja joulumusiikkia. Musiikkiteos päättyy jouluhartauteen (Tuomo Törmänen) ja yhdessä laulettavaan virteen. Sekakuoroa ja lapsikuoroa johtaa kanttori Marjukka Simuna. Solisteina baritoni Lauri Turpeinen, sopraano Heidi Keränen, huilisti Aino-Liisa Turpeinen ja urkuri Erkki Tyni. Musiikkiteoksen jälkeen on glögitarjoilu seurakuntatalossa.

Lasten joulukirkko kirkossa ti 18.12. klo 9.30 (Tuomo Törmänen, Hanna Pernu, Sirpa Waenerberg ja Marjukka Simuna). Muistelemme yhdessä ensimmäisen joulun tapahtumia Betlehemin tallissa.

Kirkkovaltuuston kokous seurakuntatalossa ti 18.12. klo 18.00. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä taloustoimistossa sen aukioloaikoina 20.12.2018 – 18.01.2019. Kirkkovaltuusto käsittelee kokouksessa muun muassa vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Hutun koulun joulukirkko kirkossa ke 19.12. klo 9.00 (Matias Muhola, Marjukka Simuna ja Hutun koulun kuoro).

Kaiken kansan joulupuuro ja joulumyyjäiset seurakuntatalossa ke 19.12. klo 10–17. Ihan jokainen on kutsuttu nauttimaan joulupuurosta, torttukahvista ja joulun sanomasta. Monenlaista jouluista ohjelmaa tasatunnein. Joulumyyjäisistä mahdollisuus ostaa kotiin tai lahjaksi muun muassa jouluherkkuja, käsitöitä ja muuta mukavaa. Voit halutessasi tuoda myytävää joulumyyjäisiin diakoniatyön, lähetystyön tai partion myyntipöytään. Lahjoituksia otetaan ilolla vastaan.

Jouluhartaus Katajassa ke 19.12. klo 13.30 ja Pihlajassa klo 14.15.

Joulurauhan julistaminen metsänväelle kotiseutumuseolla pe 21.12. klo 14.00 (Tuomo Törmänen ja Marjukka Simuna).

Joulurauhan julistaminen metsänväelle ja Kurtin kauneimmat joululaulut Kurtin Erän metsästysseuran majalla pe 21.12. klo 18.00 (Tuomo Törmänen ja Marjukka Simuna).

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettuna 19.12.2018 kaiken kansan joulupuuro –tilaisuuden vuoksi.

Rauhanyhdistykset

Pe 14.12. klo 19.00 raamattuluokat n. ja v. ry:llä
Su 16.12. klo 13.00 joulujuhla ry:llä (Arto Lohi)

Kastettu