KOTISEURAKUNNAN VIIKKO

”Oi Jeesus Kristus jalo
ja kirkas paisteemme,
sä sydäntemme valo,
ain asu luonamme.” (Virsi 571:4)

Taivalkosken kirkkoon on asennettu jumalanpalvelusten ja muiden tilaisuuksien striimaamista varten uusi kamerajärjestelmä.

Kirkossa järjestettävät jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet ovat katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla ”Taivalkosken Seurakunta” kahden viikon ajan. Kutsumme seurakuntalaisia  YouTube-kanavan tilaajiksi. Jumalanpalveluksia pääset seuraamaan edelleen myös seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Juhannuspäivän iltamessu ”Tien raivaaja” kirkossa la 26.6. klo 18.00 (Raili Suviranta ja Joska Vähäjylkkä). Messuun voi osallistua paikan päällä kirkossa 150 seurakuntalaista ilman ennakkoilmoittautumista. Messuun voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä.

Sanajumalanpalvelus ”Armahtakaa!” kirkossa su 27.6. klo 10.00 (Raili Suviranta ja Joska Vähäjylkkä). Jumalanpalvelukseen voi osallistua paikan päällä kirkossa 150 seurakuntalaista ilman ennakkoilmoittautumista. Sanajumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan ja nettikirkon välityksellä.

Musiikkivartti kirkossa to 1.7. klo 12.00 (Joska Vähäjylkkä). Musiikkivarttiin voit osallistua joko paikan päällä tai seurakunnan Facebook- sivujen välityksellä.

HAUTAKIVIEN OIKAISU: Kuuluu omaisille, hautakivien oikaisussa pyydetään ottamaan yhteyttä puh. 0400585038

Tahdotko rakkaasi kanssa mennä naimisiin ilman häävalmistelujen paineita? Seurakunta järjestää vihkipäivän kirkossa lauantaina 4.9.2021 klo 13–17. Avioliittoon vihkimisiä toimitetaan puolen tunnin välein. Vihkimisestä sovitaan soittamalla kirkkoherranvirastoon (puh. 040 350 9047) viimeistään keskiviikkona 25.8.2021. Avioliiton esteiden tutkinta täytyy pyytää Oulun aluekeskusrekisteristä (puh. 08 316 1300) viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Seurakunta tarjoaa vihkimisen jälkeen vihkiparille ja pienelle seurueelle kakkukahvit seurakuntatalossa.

Rauhanyhdistykset

Su  27.6. klo 13 Seurat Tyräjärven ry:llä ( Mikko Kälkäjä)
 Su 27.6. klo 18 seurat ry:llä, (Kari Louhisalmi)

Avioliitton vihityt Matti Johannes Majava ja Minni Maria Kaarina Polojärvi

Kastettu Henrik Juhani Turpeine

Lilja Maaria Lohi
               Juuso Henrik Tyni

Kuollut Kauko Johannes Remes 81 v.
              Pertti Kalevi Tyni 69 v.

Vihdoinkin pääsemme lähtemään eläkeläisten syysretkelle! Tervetuloa mukaan hienolle reissulle Keski-Suomeen Keuruun maisemiin. Lähdemme matkalle varhain aamulla maanantaina 6.9. ja palaamme takaisin kotiin torstaina 9.9.2021. Majoitumme tunnelmallisessa Riihon Majatalossa, jonka päärakennus on yli 100 vuotta vanha kyläkoulu. Teemme Riihosta päivän retkiä useisiin kiinnostaviin ja tunnelmallisiin kohteisiin. Pääsemme tutustumaan mm. Mäntän kuuluisiin taidemuseoihin. Retken alustava hinta 180 euroa, sisältäen kyydin, yöpymisen, aamu- ja iltapalan sekä päivällisen. Lounaan jokainen kustantaa itse. Ilmoittaudu mukaan Heidille numeroon 040 753 6365 perjantaihin 27.8 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Taivalkoskelaisten perhepäivä Posiolla Kirikeskuksessa lauantaina 21.8.2021. Vanhemmille parisuhteeseen ja perhe-elämään liittyvää ohjelmaa. Lapsille ja nuorille omaa mukavaa ohjelmaa. Päivän päättää perheolympialaiset ja luonnollisesti nautimme maukkaista pöydän antimista. Päivä on kaikille ilmainen. Perhepäivässä asiantuntijoina parisuhdetyön asiantuntijat Liisa ja Juha Välilä. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon (puh. 040 350 9047) viimeistään keskiviikkona 11.8.2021.

Olisitko sinä uusi vapaaehtoinen jumalanpalvelusten striimaaja? Kirkon uusi ja hieno kamerajärjestelmä otetaan käyttöön viikolla 17. Etsimme

vapaaehtoisia jumalanpalvelusten striimaajia. Tehtävään saan perehdytyksen. Tavalliset tietotekniikan taidot riittävät. Tehtävä sopii kaikenikäisille s

eurakuntalaisille. Ilmoittautuminen Eila-suntiolle (puh. 040 018 9120).

Tämän vuoden yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon. Voit osallistua keräykseen seuraavilla tavoilla
Soita valtakunnalliseen numeroon 0600 1 7020 (20,28 € / puh+pvm)

0600 1 7010 (10,26 € / puh+pvm)

Lähetä tekstiviesti numeroon 16588, kirjoita viestikenttään APU20 (20 €)

APU10 (10 €)

Mobiililahjoitusnumerot,  MobilePay 85050 tai Siirto 040 700 9902

Myös seurakunnan Facebook sivuilta ja kotisivulta löytyvät linkit, joiden kautta voit lahjoittaa haluamasi summan.

​​​Koronatilanteen vuoksi muutokset tilaisuuksiin ja osallistumisrajoituksiin ovat mahdollisia nopeallakin aikataululla. Ajantasaisen tiedon löytää
parhaiten seurakunnan kotisivuilta. Seurakuntalaisia kehotetaan käyttämään kasvomaskia kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Lisäksi tulee muistaa riittävät turvavälit ja käsien desinfioiminen.

Seurakunnan tilaisuuksissa tulee välttää kättelyä ja halaamista. Seurakuntalaisia pyydetään huomiomaan turvavälit. Seurakunnan tilaisuuksissa on mahdollista käyttää myös maskia.

Kaakkurivaaran hautausmaalla on monia kiviä jotka ovat kaatumisvaarassa. Omaisia pyydetään tarkistamaan hautakivet ja tarvittaessa huolehtimaan kiven suoristamisesta. Seurakunta kehottaa varovaisuuteen kallistuneiden hautakivien läheisyydessä ja muistuttaa että hautakivien huolehtiminen kuuluu hautaoikeuden haltijan vastuulle. Hautakivi voi painaa satoja kiloja. Kivi saattaa kaatuessa aiheuttaa henkilövahinkoja, rikkoontua ja vahingoittaa viereisen haudan muistomerkkiä. Hautaoikeuden haltija on vastuussa kaatuneen hautakiven aiheuttamista vahingoista.