Palmusunnuntain palvelus internetlähetyksenä kirkosta su 5.4. klo 10 (Hannu Kovalainen, Sauli Vaitiniemi). Kunnian kuninkaan alennustie.

Kirkko avoinna yksityistä rukousta ja hiljentymistä varten su 5.4. klo 11 – 12.30.

Hiljaisen viikon iltahartaus internetlähetyksenä kirkosta ma 6.4. klo 20 (Hannu Kovalainen, Sauli Vaitiniemi). Jeesus Getsemanessa.

Hiljaisen viikon iltahartaus internetlähetyksenä kirkosta ti 7.4. klo 20 (Hannu Kovalainen, Hanna Pernu, Sauli Vaitiniemi). Jeesus tutkittavana.

Hiljaisen viikon iltahartaus internetlähetyksenä kirkosta ke 8.4. klo 20 (Maaria Perälä, Sauli Vaitiniemi). Jeesus tuomitaan.

Kiirastorstain sanajumalanpalvelus internetlähetyksenä kirkosta to 9.4. klo 19 (Maaria Perälä, Hannu Kovalainen, Heidi Keränen, Hanna Pernu, Sauli Vaitiniemi, Eila Majava). Jeesus jää yksin. Alttari puetaan mustiin.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus internetlähetyksenä kirkosta pe 10.4. klo 10 (Maaria Perälä, Sauli Vaitiniemi). Viaton Jumalan Karitsa kuoli puolestasi ristillä. Hänen kuolemansa kukisti pahuuden vallat, hänen kalliin sovintoverensä tähden saat jättää taakkasi ristin juurelle.

Kirkko avoinna yksityistä rukousta ja hiljentymistä varten pe 10.4. klo 11 – 12.30.

Kärsimysajan toivelaulut ja -virret internetlähetyksenä kirkosta pe 10.4. klo 18. Soita kanttorille Sauli Vaitiniemelle laulutoiveesi 3.4. mennessä (puh. 040 742 1530) tai lähetä seurakunnan sähköpostiin taivalkoski.seurakunta@evl.fi. Voit kotona liittyä lauluihin, sanat julkaistaan seurakunnan facebooksivulla.

Pääsiäispäivän kiitosjumalanpalvelus internetlähetyksenä kirkosta su 12.4. klo 10 (Maaria Perälä, Sauli Vaitiniemi). Kristus on ylösnoussut!

2. pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus internetlähetyksenä kirkosta ma 13.4. klo 10 (Hannu Kovalainen, Sauli Vaitiniemi). Ylösnousseen kohtaaminen.

Seurakunta koordinoi ja toteuttaa yhdessä Taivalkosken kunnan kanssa asiointiapua yli 70-vuotiaille, muille riskiryhmään kuuluville tai flunssaisille. Ota yhteyttä diakonissa Heidi Keräseen, puhelin 040 753 6365, ettei tarvitse lähteä kylille ja voit noudattaa valmiuslain säädöksiä.

EU elintarvikkeet ovat saapuneet. Elintarvikkeiden jako toteutetaan koronaepidemian takia yksityisesti, ei yleisenä jakopäivänä.

Soita diakonissalle numeroon 040 7536365 sopiaksesi elintarvikkeiden hakemisesta. Samalla käymme läpi, mitä elintarvikkeita haluat ottaa. Voit hakea ruokakassin diakoniatoimistolta. Valikoima on edellisten vuosien tapaan peruselintarvikkeita, uutuutena keksit.

Elintarvikkeiden jakamisessa noudatamme meille annettuja yleisiä ohjeita viruksen leviämisen estämiseksi. Älä lähde liikkeelle sairaana!

Kuolleet    Kalle Elmeri Nikula 17v

Lyydia Maria Kaju 88v