KOTISEURAKUNNAN VIIKKO – JUMALAN VARJELUKSEN VARASSA

”Jumalan haltuun anna
nyt tiesi, tarpeesi
ja Herran huomaan kanna
surusi, murheesi.” (Virsi 389:1)

AJANKOHTAISET KORONARAJOITUKSET JA TOIMINTAOHJEET VOI TARKISTAA AINA SEURAKUNNAN INTERNETSIVUILTA. MUUTOKSET MAHDOLLISA NOPEALLAKIN AIKATAULULLA.

Messu ”Jeesus herättää uskon” kirkossa su 23.1. klo 10.00 (Tuomo Törmänen, Raili Suviranta, Laura Tornberg ja Eila Majava). Messuun voi osallistua paikan päällä kirkossa turvavälein 75 henkilöä. Messuun voi osallistua lisäksi nettikirkon ja seurakunnan YouTube-kanavan välityksellä.

Toistaiseksi kirkkoherranvirastossa asioiminen tapahtuu ainoastaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä koronatilanteen vuoksi. Puh 040 3509047

Seurakunnan Facebook-sivuilla on mahdollista osallistua viikoittain seuraavaan ohjelmaan:
- kirkkoherran viikkotervehdys maanantaisin klo 10.00

- ystäväkerho tiistaisin klo 12.00 parillisilla viikoilla

- musiikkihetki keskiviikkoisin klo 12.00 parittomilla viikoilla

- aamuhartaus torstaisin klo 9.00

- Facebook-kirkkokahvit sunnuntaisin messun jälkeen

- päiväkotien aamunavaus kerran kuukaudessa

- lasten kynttilähetki kerran kuukaudessa

- muutakin yllättävää ohjelmaa aina välillä

Kuolleet
Aini Puolakanaho 83 vuotta

Päiväkerhot jatkuvat viikolla 3. Ryhmät kokoontuvat poikkeuksellisesti kerran viikossa maanantaisin ja perjantaisin klo 9.00. Tarkemmat tiedot ja kerhoon ilmoittautumiset Sanna Lukkari 0400 956386.

Radioraamattupiiri tiistaisin seurakuntatalon neuvotteluhuoneessa klo 18.00-19.15. Kiinnostaako Raamattuun perehtyminen? Käymme läpi Vanhaa testamenttia perehtyneiden opettajien ohjaamana (Riitta Lemmetyinen ja Eero Junkkaala). Tule mukaan ja tuo ystäväsikin.

Tyttökuoron harjoitukset 6-18-vuotiaille seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 17-18. Huomioi muuttunut aika!

Kirkkokuoron harjoitukset seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18.30-20.00.

​​​Koronatilanteen vuoksi muutokset tilaisuuksiin ja osallistumisrajoituksiin ovat mahdollisia nopeallakin aikataululla. Ajantasaisen tiedon löytää
parhaiten seurakunnan kotisivuilta. Seurakuntalaisia kehotetaan käyttämään kasvomaskia kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Lisäksi tulee muistaa riittävät turvavälit ja käsien desinfioiminen. Seurakunnan tilaisuuksissa tulee välttää kättelyä ja halaamista.