KOTISEURAKUNNAN VIIKKO

”Jumalan haltuun anna nyt tiesi, tarpeesi ja Herran huomaan kanna surusi, murheesi. Hän, joka sinut loi, sinulle hengen soi, tarpeesi kaikki tietää. Hän auttaa tahtoo, voi.”(Virsi 389:1)

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeusajan vuoksi seurakunnan tilaisuuksiin osallistuminen tapahtuu etäyhteyksien välityksellä adventin ehtoollishartauksia lukuun ottamatta. Adventin ja joulun tilaisuuksiin osallistuminen tapahtuu joko seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksen välityksellä tai seurakunnan Facebook-sivujen välityksellä. Facebookissa tilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös jälkikäteen tallenteen välityksellä. Facebook-lähetykseen osallistuminen on mahdollista, vaikka ei olisi itse kirjautunut Facebookiin. Linkin löytyy esimerkiksi seurakunnan nettisivujen etusivulta.

Sanajumalanpalvelus ”Jeesus herättää uskon” (osallistuminen ainoastaan etäyhteyksin) kirkossa su 24.1. klo 10.00 (Tuomo Törmänen, Marjukka Simuna, Heidi Keränen ja Eila Majava). Jumala on luvannut lohduttaa meitä kaikissa elämän tilanteissa. Jumala on lohdutuksen Jumalan. Jumalanpalvelukseen voi osallistua seurakunnan kotisivujen kautta nettikirkkolähetyksenä ja Facebook-sivujen välityksellä. Facebook-kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen. Voit keittää itsellesi kupposen kahvia tai teetä ja osallistua yhteiseen virtuaaliseen hetkeen.

Mahdollisuus osallistua ehtoolliselle (tilaisuuteen voi osallistua 10 ennakkoon ilmoittautunutta seurakuntalaista) kirkossa su 24.1. klo 12.00 (Tuomo Törmänen ja Marjukka Simuna). Ilmoittautuminen hartaushetkeen Tuomo Törmäselle puh. 040 848 0986 la 23.1. mennessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin kymmenen, toinen hartaushetki järjestetään klo 13.00.

​​​​​​​Tahdotko rakkaasi kanssa helposti muistettavan vihkipäivän? Vihki-ilta päivämäärällä 12022021 kirkossa pe 12.2.2021. Avioliittoon vihkimisiä toimitetaan klo 16–20 puolen tunnin välein. Vihkimisestä sovitaan soittamalla kirkkoherranvirastoon (puh. 040 350 9047) viimeistään keskiviikkona 3.2.2021. Avioliiton esteiden tutkinta täytyy pyytää Oulun aluekeskusrekisteristä (puh. 08 316 1300) viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Seurakunta tarjoaa vihkimisen jälkeen vihkiparille ja pienelle seurueelle kakkukahvit seurakuntat

KIRKKOVALTUUSTO: Kirkkovaltuuston kokous keskiviikkona 20.1.2020 klo 17.00 seurakuntasalissa. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina 22.1.-20.2.2021.

Kuollut Hanni Inkeri Vanhala 90v

​​​​​​Koronatilanteen vuoksi muutokset tilaisuuksiin ja osallistumisrajoituksiin ovat mahdollisia nopeallakin aikataululla. Ajantasaisen tiedon löytää

parhaiten seurakunnan kotisivuilta.

Seurakuntalaisia kehotetaan käyttämään kasvomaskia kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Lisäksi tulee muistaa

riittävät turvavälit ja käsien desinfioiminen.

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi ma–ke klo 9–12 puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Koronatilanteen vuoksi seurakunnan tilaisuuksiin saa osallistua ainoastaan täysin terveenä. Tilaisuuksiin osallistuessa kädet tulee desinfioida huolellisesti.

Seurakunnan tilaisuuksissa tulee välttää kättelyä ja halaamista. Seurakuntalaisia pyydetään huomiomaan turvavälit. Seurakunnan tilaisuuksissa on mahdollista käyttää myös maskia.

Kaakkurivaaran hautausmaalla on monia kiviä jotka ovat kaatumisvaarassa. Omaisia pyydetään tarkistamaan hautakivet ja tarvittaessa huolehtimaan kiven suoristamisesta. Seurakunta kehottaa varovaisuuteen kallistuneiden hautakivien läheisyydessä ja muistuttaa että hautakivien huolehtiminen kuuluu hautaoikeuden haltijan vastuulle. Hautakivi voi painaa satoja kiloja. Kivi saattaa kaatuessa aiheuttaa henkilövahinkoja, rikkoontua ja vahingoittaa viereisen haudan muistomerkkiä. Hautaoikeuden haltija on vastuussa kaatuneen hautakiven aiheuttamista vahingoista.