Messu ja pastori Jari Kolmosen tulosaarna kirkossa juhannuspäivänä la 22.6. klo 18 (Maaria Perälä, Jari Kolmonen, Emmi Muhola, kirkkokuoro). Johannes Kastajan päivä. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla ja mahdollisuus tutustua uuteen seurakuntapastoriimme.

Kesäinen maakirkko ”Katoavat ja katoamattomat aarteet” Taimi ja Mika Koivuvaaran pihapiirissä, Parviaisentie 83, Jurmu su 23.6. klo 18 (Maaria Perälä, Emmi Muhola). Mahdollisuus ratsastaa keppariradalla ja tutustua pihapiirin koti- ja lemmikkieläimiin, mm. lampaisiin ja kanoihin. Voi ottaa omat keppihevoset mukaan ja pidetään kepparikisat. Talo tarjoaa kahvit ja seurakunta grillikodassa paistettavat makkarat. Kyytiä tarvitsevat ottakaa yhteyttä puh. 040 028 5460.

HAUTAUSMAA TIEDOTE:

Hautaoikeuden haltijoita pyydetään poistamaan haudoilta monivuotiset kasvit, pensaat ja puut (mm. vuorenkilvet, saniaiset, nauhukset, ruusupensaat jne.) Ko. lajikkeita ja muitakaan monivuotisia leviäviä kasveja, pensaita tai puita ei saa istuttaa haudoille.

Rauhanyhdistykset

La  22.6. klo 18:00 Seurat Tyräjärven ry:llä ja kokko Hutunkoulun rannassa ( Seppo Lohi ja Tapio Karjula).
Su 23.6. klo 13:00 Seurat Tyräjärven ry:llä ( Seppo Lohi ja Tapio Karjula).
Su 23.6. klo 18.00 seurat ry:llä (J. Turpeinen).

Kastettu Paju Sofia Hanhela

Kuollut   Lempi Amanda Buller 90v

Maija – Liisa Jurvakainen 85v

Kesäajan jumalanpalvelukset Taivalkosken kirkossa alkavat 1.6. alkaen sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 18 lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia.

Poikkeuksena ovat seuraavat jumalanpalvelukset:
Su 23.6. maakirkko klo 18 Koivuvaaralla, Parviaisentie 83 (paikka)
Su 7.7. Päätaloviikon juhlamessu klo 10 Taivalkosken kirkossa
Su 14.7. konfirmaatiomessu klo 10 Taivalkosken kirkossa