Iltajumalanpalvelus kirkossa ke 17.4. klo 18.00 (Matias Muhola ja Marjukka Simuna). Musiikillinen iltakirkko: Virittäydy kolmen suuren juhlan tunnelmaan Tuomo Nikkolan sovittamien duettojen, sekä laulun, rukouksen ja Raamatun tekstien ääressä

Naperokirkko ”Pääsiäisen ilo” kirkossa to 18.4.klo 9.30 (MaariaPerälä, Waenerberg Sirpa, Eva-Maria Mustonen ja Marjukka Simuna).

Kiirastorstain messu kirkossa to 18.4. klo 19.00 (Matias Muhola, Maaria Perälä, Marjukka Simuna ja kirkkokuoro). Kiirastorstai aloittaa kolmen suuren juhlan jakson, jotka muodostavat kirkkovuoden ytimen. Tule kokemaan Jeesuksen viimeiset hetket ehtoollisen juhlasta vangitsemiseen.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus kirkossa pe 19.4. klo 10.00 (Matias Muhola ja Marjukka Simuna). Juhlien keskellä on hiljaisuus, Jeesuksen kuoleman hiljaisuus. Urut ovat hiljaa. Hiljaisuudesta löytyy armo ja rakkaus ihmisiä kohtaan.

Kärsimysajan virsiä ja lauluja kirkossa pe 19.4. klo 19.00 (Maaria Perälä ja Marjukka Simuna).

Pääsiäisyön messu kirkossa la 20.4. klo 23.00 (Matias Muhola, Marjukka Simuna, kirkkokuoro ja nuorisokuoro). Kolmen juhlan käännekohta, jossa hiljaisuuden keskelle ilmestyy valo: Herramme Jeesus Kristus on ylösnoussut haudasta.

Pääsiäisen perhemessu ja kastejuhla kirkossa su 21.4. klo 10.00. (Maaria Perälä, Marjukka Simuna, Kirkonkylän ja Tyrävaaran lapsikuorot). Lähde kokemaan ylösnousemuksen ilo. Ehkä sinutkin on jo pienenä lapsena kutsuttu ylösnousemuksen todistajaksi. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lapsille pientä etsimistä seurakuntatalolla.

Pääsiäispäivän maakirkko Katajassa su 21.4. klo 13.00 (Matias Muhola ja Marjukka Simuna).

Maakirkko Jurmussa ma 22.4. klo 18.00 (Matias Muhola ja Marjukka Simuna).

Virsilauluhetki seurakuntatalossa ke 24.4. klo 12.00.

Lähimmäispalaveri neuvotteluhuoneessa ke. 24.4. klo 13.

Lähetyspiiri neuvotteluhuoneessa ke 24.4.klo 18.00.

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen on avoinna pe 26.4. klo 14 asti. Koulutus järjestetään Jokijärven leirikeskuksessa pe-su 3.-5.5. rippikoulun käyneille nuorille. Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajalle.

Poikien kokkikerhoa ei pidetä viikolla 17. Tytöillä normaalisti. Siunattua pääsiäistä

Rauhanyhdistykset

Pe 19.4. klo 19 kärsimysajan virsien ja laulujen ilta kirkossa
Pe 19.4. klo 20 kirkkokahvit ja iltahartaus ry:llä, (A. Lohi)
La 20.4. klo 19 Koillismaan nuortenilta ry:llä, Aihe: Kaveria ei jätetä, (V. Oikarainen)
Su 21.4. klo 12 ja klo 18 seurat ry:llä, (A. Kaisto, E. Lahtinen)
Ma  22.4. klo  12 ja 18:00 Seurat Tyräjärven ry:llä ( Tapani Kangas ja Timo Mauno).

Kuolleet  Maija Sisko Polojärvi 79v