Seurakuntatalo

Kirkkotie 7 , 93400 Taivalkoski

Auki tarvittaessa.

Seurakuntatalo

Moderni seurakuntatalo tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiselle ja seurakunnan monille työmuodoille.

Seurakuntasalin keittiö on laadukas teollisuuskeittiö. Tilaan mahtuu ruokailemaan n. 125 henkeä. Tilan voi varata kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047.

Nuorisotiloissa on tilavat kerhotilat omalla keittiöllä varustettuna. Kerhotilassa kokoontuu mm. kokkikerhot, kehitysvammaisten keskustelupiiri ja lähimmäispalvelu.

Alakerran päiväkerhotilassa kokoontuu mm. seurakunnan päiväkerhotoiminta ja perhekerho.

Pienempiä kokouksia ja kokoontumisia varten virastorakennuksesta löytyy neuvotteluhuone (10 hlöä).

Tilavassa partiokolossa kokoontuu partioryhmät.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Kehitysvammaisten keskustelukerho

Kehitysvammaisten keskustelukerho seurakuntatalon kerhotilassa klo 16-17.

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Tyttöjen kokkikerho 0-3lk. RYHMÄ 1

Tyttöjen kokkikerhossa 0-3lk. valmistetaan ruokaa tai leivotaan. Mukavaa yhdessä tekemistä.
Tervetuloa mukaan!