Seurakuntatalo

Kirkkotie 7 , 93400 Taivalkoski

Auki tarvittaessa.

Seurakuntatalo

Moderni seurakuntatalo tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiselle ja seurakunnan monille työmuodoille.

Seurakuntasalin keittiö on laadukas teollisuuskeittiö. Tilaan mahtuu ruokailemaan n. 125 henkeä. Tilan voi varata kirkkoherranvirastosta puh. 040 350 9047.

Nuorisotiloissa on tilavat kerhotilat omalla keittiöllä varustettuna. Kerhotilassa kokoontuu mm. kokkikerhot, kehitysvammaisten keskustelupiiri ja lähimmäispalvelu.

Alakerran päiväkerhotilassa kokoontuu mm. seurakunnan päiväkerhotoiminta ja perhekerho.

Pienempiä kokouksia ja kokoontumisia varten virastorakennuksesta löytyy neuvotteluhuone (10 hlöä).

Tilavassa partiokolossa kokoontuu partioryhmät.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa- sattumia vai ihmeitä, Olli Seppänen

Aiheesta luennoi Kansan Raamattuseuran kouluttaja, Ilmavoimissa palvellut kapteeni Olli Seppänen. Virassa ollessaan Olli palveli hävittäjälentäjänä ja ilmataisteluopettajana Karjalan Lennostossa Rissalassa. Viimeiset palvelusvuodet hän toimi operaatiotaidon ja taktiikan opettajana, sekä henkilökunnan kurssien johtajana Korkeakouluosastolla Ilmasotakoulussa, joka sijaitsi tuolloin Kauhavalla. Menneestä voi oppia ja saada rohkeutta! Mahdollisuus keskusteluun. Kaksi 50 minuutin luentoa, joiden välissä makeaa ja suolaista.

Kirkkotie 7, 93400 Taivalkoski

Kehitysvammaisten keskustelukerho

Kehitysvammaisten keskustelukerho nuorisotilassa klo 16-17.